X Mail me: mandydenisetattoo@gmail.com..com

Appointment | Afspraak maken

Vanaf 2019 werk ik d.m.v vaste inboek momenten. Dit vanwege erg veel aanvragen voor mijn stijl, en zeer beperkte plekken. Ook werk ik zo om de wachttijd niet te lang te maken. Ik waardeer alle interesse in mijn werk enorm, dus bedankt!

Dit houd in dat er 4 inboek rondes per jaar gaan zijn waarbij ik steeds 3 extra maanden per keer erbij kan inboeken. Dit gaat per email: mandydenisetattoo@gmail.com of zodiactattooshop@gmail.com.

Zodra deze 3 maanden zijn volgeboekt is de agenda weer gesloten tot de volgende ronde! Je kunt dus in onderstaande rondes een mail sturen om hopelijk je afspraak te maken voor de aangegeven maanden!

De inboekperiodes gaan voor nu als volgt zijn:

1 September 2020 inboek ronde voor: januari, februari, maart 2021. (FULL)

1 december 2020 inboek ronde, voor: april, mei, juni 2021

1 Maart 2021 inboek ronde, voor: juli, augustus, september 2021.

1 Juni 2021 inboekronde, voor: oktober, november, december 2021.

Hierdoor zal de wachttijd dus steeds zo’n 5-7 maanden zijn.

Houd er aub rekening mee dat ik niet iedereen in elke ronde kan inboeken ivm te veel aanvraag. Dit is niets persoonlijks. Ook merk ik in de praktijd dat je waarschijnlijk een aantal rondes zal moeten mailen om een afspraak te maken. Nogmaals dit is door de hoeveelheid aanvragern, en beperkte plekken.

Bij groter tattoo werk en vaste klanten geldt dit ook. Hoewel je zelf niet precies kan weten hoeveel sessies je nodig hebt, is het wel aan jezelf om te denken aan het inboeken van nieuwe afspraken.

Vaste klanten

Voor grotere tattoos, zoals sleeves, backpieces etc probeer ik voor zover dit lukt voorrang te geven met het inboeken. Ik maak natuurlijk graag doorlopend groot werk af! Nu heb ik in de praktijk doorgaans een hoop meer emails, dan dat ik plekken voor tattoo-sessies heb. Ook zelfs voor alle vaste klanten krijg ik al meer afspraak-aanvragen dan dat ik plek heb. Hierdoor kan het ook zo zijn dat ik je soms een keer niet kan inboeken in zo'n ronde, omdat ik ook anderen een plek moet geven. Ik ga uit van je begrip en mail mij vooral weer in de volgende ronde!

Mail ook graag weer wat je idee is, of wat wij hebben besproken over vervolg afspraken zodat ik weet wat ik moet voorbereiden. :)

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten kunnen het beste een duidelijke omschrijving per email sturen van je tattoo-idee.

* Wat je wilt

* Plaatsing op het lichaam

* Kleur of Black&Grey

* Geschat formaat

* Voorbeeld indien nodig

Het fijnste is om een globaal idee te hebben en om niet al een compleet uitgedacht idee of beeld te hebben. Voor mijn werk en stijl maak ik altijd zelf het ontwerp en heb ik daar artistieke vrijheid in nodig.

Je kunt wel enigszins specifiek zijn, maar wanneer je alles vooraf al hebt bedacht en uitgewerkt, kan ik je helaas niet inboeken. Ook wanneer ik geen vrijheid in het ontwerp krijg of wanneer je een kopie van een bestaand ontwerp of tattoo wilt. Ik maak alleen origineel werk en maak zo de mooiste tattoo voor je!

Uiteraard boek ik alleen werk in dat in mijn stijl valt (bloemen, dieren, portretten, mandala en combinaties hiervan)

Sinds het openen van Zodiac Tattoo kun je voor veel andere stijlen zoals Oldschool, (neo)traditional en dotwork/blackwork/tekst bij Alberto terecht!

Aanbetaling

Je kunt per email een afspraak inboeken. Deze bevestig je d.m.v een aanbetaling van 100,- per afspraak. Deze wordt wanneer je tattoo af is verrekend.

De aanbetaling vervalt bij annulering van een afspraak. Ongeacht wanneer je af zegt of de reden hiervan.

Verzetten mag wel eenmaal.

Ook bij het te kortdag willen verzetten, vervalt je aanbetaling. Ongeacht de reden.

Je kunt 1 keer, 72 uur (3 dagen) vooraf (of vroeger) verzetten met behoud van je aanbetaling.

Ben je te laat (binnen de 72 uur) telt dit helaas als annulering en vervalt je aanbetaling.

Wil je dan wel een nieuwe afspraak, zul je weer opnieuw een afspraak moeten maken per mail en een aanbetaling moeten doen.

Boze/ respectloze emails wanneer een ronde vol is, worden niet bekeken, respecteer aub mijn regels, werkwijze en tijd.